Trouwkaart

Als je van plan bent om te gaan trouwen, dan valt er meestal veel te regelen. Trouwkleding, een locatie, de plechtigheid en eventueel een feest of receptie. Maar er is nog een ander belangrijk punt, je wilt natuurlijk een originele trouwkaart waarmee je de gasten wilt informeren en ook kunt uitnodigen. Dat is lastiger dan je denkt. Wat wil je allemaal op de trouwkaart vermelden en in welke stijl wil je dat doen? Wil je niet iedereen voor het diner uitnodigen, maar wel voor het feest? Zodra je een beetje in je hoofd hebt hoe de dag gaat verlopen, kun je bepalen wat er op de kaart moet komen te staan. Maar voor die tijd kun je natuurlijk alvast wat rondsnuffelen tussen de verschillende trouwkaarten. Misschien doe je gelijk leuke ideeën op, voor de tekst of het voor ontwerp.

Een ruime keus aan trouwkaarten

Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende soorten trouwkaarten. Jullie willen natuurlijk een bijzondere kaart vinden die aansluit bij de stijl van het voorgenomen huwelijk. Wil je een kaart met een foto of een trouwkaart met humor? Of misschien gaat de voorkeur wel uit naar een klassieke trouwkaart met een tekst die past bij de stijl van de kaart. Het kan ook zijn dat jullie al kinderen hebben en het leuk vinden om uit naam van de kids te trouwerij aan te kondigen. Ook hier zijn speciale trouwkaarten voor. Luxe kaarten, moderne kaarten, vintage kaarten, er is keus genoeg.

Heb je zelf ideeën voor een trouwkaart?

Het kan ook zijn dat jullie zelf al een compleet beeld hebben van hoe de trouwkaart er uit moet komen te zien. Vaak zijn er ook genoeg mogelijkheden om een eigen ontwerp voor de trouwkaart te gebruiken. Je ziet dat je alle kanten op kunt, dus dat wordt straks nog moeilijk kiezen. Het is daarom misschien verstandig als je vast eens vrijblijvend een kijkje gaat nemen bij de trouwkaarten. Zodra je alle informatie hebt, die op de trouwkaart moet worden vermeld, hoeft heb je nog genoeg tijd om het een en ander aan te passen indien nodig. Trouwkaarten moeten in ieder geval niet later dan zes weken voor het huwelijk verstuurd worden. Als je in de zomer trouwt, is het misschien zelfs handiger om ze een stuk eerder te sturen, zodat genodigden hier rekening mee kunnen houden tijdens het plannen van hun vakantie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.