Trouwen met Kerst

De meeste mensen kiezen ervoor om te trouwen in het voorjaar of in de zomer. Tijdens deze periode heb je natuurlijk de beste kans op mooi weer. Echter is een bruiloft in de winter ook erg romantisch. Vooral trouwen met Kerst is voor veel mensen aantrekkelijk door de hele sfeer eromheen. We geven je leuke tips voor als je wil trouwen met Kerst.

Leuke kerstmuziek

Wie houdt er nou niet van kerstliedjes? Er zijn genoeg klassiekers die vrijwel iedereen mee kan zingen. Het leuke van een bruiloft met Kerst is dat je een speciale Kerst DJ kan inhuren. Een Kerst DJ wisselt leuke muziek af met kerstliedjes. Het komt vaak voor dat mensen liedjes niet kennen, niet iedereen heeft immers dezelfde smaak. Echter kan iedereen altijd kerstliedjes meezingen. Met de DJ kun je natuurlijk je wensen bespreken en zorgen voor een goede mix van muziekstijlen.

Kerstige hapjes en drankjes

Tijdens je kerstbruiloft kun je hapjes en drankjes serveren die je normaal niet zo snel zou serveren op een bruiloft. Denk aan warme chocomel of glühwein. Ook kun je hele leuke dingen doen met zuurstokjes. Je kunt zuurstokjes gebruiken voor de tafelindeling, je kunt ermee op de foto gaan en je kunt ze weggeven als geschenkje aan het einde van de dag. Leuke tip: als je op de foto gaat met zuurstokjes kun je van twee zuurstokken een hartje maken.

Foto’s in de sneeuw

Bij een ideale Kerst hoort natuurlijk ook sneeuw. Of het gaat sneeuwen heb je natuurlijk nooit in de hand, maar je kunt wel nepsneeuw regelen. Als je dit een beetje ingetogen en stijlvol doet, kan dit erg mooi worden. Gebruik de sneeuw als decoratie en voor de trouwfoto’s.

Mooie kleuren

Bij Kerst denken mensen vaak aan de kleuren groen en rood. Maar dat je een kerstbruiloft hebt, hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je die kleuren moet gebruiken. Het is juist leuk om kleuren te gebruiken die jullie mooi vinden. Hoe mooi is bijvoorbeeld babyblauw in combinatie met zilver en wit? Je kunt met de decoratie alsnog een kerstgevoel oproepen door bijvoorbeeld mooie lichtjes, sneeuwvlokjes en kerstballen te gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.