De juiste locatie voor de mooiste dag van uw leven

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor de mooiste dag van uw leven, uw trouwerij? Ontdek de diverse arrangementen om de juiste locatie voor uw eigen huwelijksfeest te reserveren. Een bruiloft kunt u bij Old Dutch vieren met al uw familie en vrienden. Er zijn diverse zalen die u kunt reserveren en ook extra’s om huwelijks feest helemaal compleet te maken.

Zalen voor een perfect trouwfeest

Eenmaal aangekomen bij Old Dutch heeft u de keuze uit vijf zalen, afhankelijk van de grootte en de sfeer die u wenst voor het huwelijksfeest. De grootste zaal wordt ook wel de stationshal genoemd, deze is geschikt voor een trouwfeest bijvoorbeeld. Dankzij sfeervolle lampen wordt de stemming naar uw eigen wens ingesteld. Uiteraard is er een bar aanwezig en is er ook voldoende ruimte om te dansen.

Uw huwelijksfeest compleet

Een trouwerij is voor veel mensen de mooiste dag van hun leven, op deze dag mag het natuurlijk aan niets ontbreken. Lekker weer kunnen we niet voor u bestellen maar voor de rest proberen we het huwelijksfeest zo compleet mogelijk voor u te maken. Denk bijvoorbeeld aan een comfortabele ruimte waar u kunt verblijven, lekker eten waar u van kunt genieten en goede muziek die voor u geregeld wordt. Als het u toch nog ergens aan ontbreekt, laat het gerust weten en we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Vele extra’s

Naast het verzorgen van de locatie voor uw huwelijksfeest zijn er nog meer extra’s die u kunt reserveren om het feest nog completer te maken. Denk bijvoorbeeld aan een luxe auto die het huwelijkspaar op komt halen en weer thuis gaat brengen. Daarnaast kunt u in samenwerking met onze partners ook korting krijgen op diverse bruidsmode. Hetzelfde geldt voor de juwelier waar wij een samenwerking hebben. Ook het verzorgen van de muziek tijdens het huwelijksfeest kunnen we voor u regelen. Neem contact op en geef uw wensen door.

Leave a Reply

Your email address will not be published.