Kledingtips voor overhemden, geschikt voor elke man!

Over het algemeen hebben vrouwen een ruim assortiment aan kledingkeuze. Mannen hebben het echter lastiger. Daarom is het juist voor mannen van essentieel belang om goed om details te letten. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van een overhemd. Het moet niet alleen passend zijn maar ook zorgen voor een krachtige uitstraling zodat je op elk moment goed voor de dag kunt komen! Hier volgen kledingtips over overhemden zodat je weet waar je op kan letten.

Passend bij je figuur

Let bij het kiezen van een overhemd goed op het model. Is het passend bij je figuur? Is he model juist getailleerd of erg ruimvallend? Laat je in de winkel adviseren over wat passend is bij je figuur. Mannen met een tenger figuur kunnen bijvoorbeeld beter niet voor te ruime overhemden gaan. Die maken hen namelijk nog tengerder. Heb je een stevige bouw? Dan kun je het beste gaan voor een overhemd met lengte strepen. Deze zullen je langer en slanker maken.

Gezichtsvorm en nek

Deze twee aspecten zijn bepalend voor de vorm van de kraag van je overhemd. Bij een korte nek kun je het beste gaan voor een liggende kraag en bij een lange nek kun je gerust kiezen voor een hoge kraag. Ook het gezicht kan van invloed zijn op je keuze. Heb jij bijvoorbeeld een smal gezicht? Dan kun je het beste kiezen voor een kraag waarbij de punten opzij wijzen. Hierdoor gaat je gezicht niet nog smaller lijken. Tot slot de vorm van je gezicht. Bij een ronder gezicht zal een rond motief in je hemd je goed staan. Vanzelfsprekend kies je voor een rechthoekig motief als je veel rechte lijnen in je gezicht hebt.

Passend bij je persoonlijkheid

Last but not least; het moet passen bij je persoonlijkheid. Draag jij een passend overhemd? Dan zal dit zelfverzekerd en geloofwaardig overkomen. Let vooral op hoe je je in een nieuw overhemd voelt. Dit verklapt al de helft in hoeverre het echt bij je past.

Voor de extra lange man is het al helemaal lastig om een perfect passend overhemd te vinden. Maar je kunt stoppen met zoeken. Sleeve7 is dan het perfecte merk voor jou! Dit zijn namelijk overhemden met extra lange mouw. Sleeve7 overhemden worden aangeboden in een ruimte mix van eigentijdse modellen, afgewisseld door klassieke modellen. Neem snel een kijkje en laat je verassen door Sleeve7 overhemden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.