Fotograaf Ede

Wanneer u een fotograaf in de regio Ede nodig heeft, bent u bij Oh Belle aan het juiste adres. Oh Belle is gespecialiseerd in verschillende soorten shoots. Zo sta ik graag met mijn camera voor u klaar op bruiloften, maar ook voor newborn shoots, zwangerschaps shoots, gezinsshoots, loveshoots en alledaagse fotosessies.

Bruiloft fotograaf Ede

Bent u op zoek naar een fotograaf in Ede om uw bruiloft vast te leggen? Zoek dan niet verder. Ik werk op een journalistieke manier. Dit klinkt misschien vreemd bij een bruiloft, maar dit betekent alleen dat ik op zoek ga naar verhalen, connecties en oprechte momenten. Mijn foto’s weerspiegelen dit. Niets wordt geregisseerd, zodat uw dag wordt vastgelegd zoals die echt is. Wanneer u de foto’s terugkijkt beleeft u de dag dan echt opnieuw!

Mijn werkwijze

Ik begin altijd met een kennismakingsgesprek. Zo leren wij elkaar beter kennen en kunt u zien of u een goed gevoel heeft bij mij. Samen lopen vervolgens door de dag heen en kijk ik naar uw wensen. Elke bruiloft is natuurlijk anders. Om die reden heb ik dan ook niet gekozen voor standaard pakketten. Op basis van uw wensen bepalen wij hoe lang ik aanwezig ben op de bruiloft en wat voor foto’s ik maak. Ter herinnering lever ik altijd een album. Het is daarnaast mogelijk om te kiezen voor een extra luxe variant. Bij deze variant kiest u voor een prachtig handgemaakt boek vol herinneringen aan jullie mooie dag, zodat u altijd nog een keer kunt terugkijken en de dag opnieuw kunt beleven.

Andere shoots

Ik heb van mijn hobby fotograferen mijn werk mogen maken. Tijdens mijn shoots vindt u dit enthousiasme terug. Naast shoots op bruiloften ben ik ook in te huren voor het vastleggen van uw zwangerschap. Na uw zwangerschap is het ook mogelijk om uw nieuwe kindje door mij vast te laten leggen. Al deze verschillende shoots worden door mij op een ontspannen manier gedaan, zodat ik echte emoties kan vastleggen. De combinatie van verschillende soorten fotoshoots vind ik geweldig. Veelzijdigheid is ook een specialisme. Wilt u meer informatie, kijk dan op mijn website.

Leave a Reply

Your email address will not be published.