Goedkope trouwringen

Veel stellen die zich willen verloven of trouwen, vragen zich af of er goedkope alternatieven zijn voor dure trouwringen die nog van hoge kwaliteit zijn. Vandaag willen we de materialen introduceren die kunnen worden gebruikt om goedkope trouwringen van hoge kwaliteit te maken die net zo mooi zijn als hun duurdere alternatieven.

Het is het materiaal dat telt

De juiste metalen voor goedkope trouwringen

  • Palladium in plaats van platina: trouwringen van palladium zijn een goedkoop alternatief voor platina ringen. Palladium is ook een van de platinametalen, maar is veel goedkoper omdat het minder zuiver is. Palladium is lichter dan platina, maar heeft dezelfde lichtzilveren kleur en duurzaamheid.
  • Zilver / edelstaal in plaats van witgoud: goedkope trouwringen kunnen gemaakt worden van zilver en edelstaal, die door hun zilverkleur lijken op een ring gemaakt van het duurdere witgoud. Roestvrij staal is bijzonder goedkoop en door zijn hardheid beter bestand tegen krassen dan zilver en goud, maar het is moeilijk te herwerken (bijvoorbeeld als de ringen later worden vergroot of verkleind). Zilver daarentegen heeft vergelijkbare eigenschappen als goud en is daarom vatbaarder voor krassen, maar is gemakkelijker te bewerken.
  • Voor mensen met allergie├źn – titanium ringen: een ander goedkoop metaal waaruit trouwringen worden gemaakt, is titanium. Titanium kenmerkt zich enerzijds door zijn donkerzilveren kleur, anderzijds door zijn bestendigheid en lichtheid. Een belangrijke eigenschap van titanium is dat het absoluut nikkelvrij is, daarom zijn titanium ringen bijzonder geschikt voor mensen met allergie├źn.
  • Voor vrienden van het ongewone – ringen van keramiek: keramische ringen bieden ook een goedkoop alternatief voor trouwringen. Met hun witte kleur zijn ze een absolute blikvanger en geschikt voor iedereen die op zoek is naar iets buitengewoons en toch elegant. Als je van tweekleurige of donkere ringen houdt, kun je ook zwart keramiek gebruiken. Keramische ringen overtuigen ook door hun krasbestendigheid.
  • Zirkonia-stenen in plaats van diamanten: Met een klein budget hoeft de bruid niet zonder de versiering met een glinsterende steen. Omdat zirkonia-stenen een goedkoop alternatief bieden voor diamanten. Zirkonia is door de mens gemaakt, maar kan qua uiterlijk niet van diamanten worden onderscheiden en is veel goedkoper.

Online, bijvoorbeeld op 123 Gold, kun je nog meer voorbeelden van trouwringen vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.