Bijzonder huwelijksaanzoek vanuit een helikopter

Als je een huwelijksaanzoek wil doen, dan is het natuurlijk gaaf als dit op een spectaculaire en uitzonderlijke manier kan. Jij wil jouw aanstaande verloofde namelijk op een speciale manier verrassen! Vanuit een helikopter kan jij een uniek huwelijksaanzoek doen.Garantie op een ‘Ja, ik wil!’ is er nooit, maar de kans is groot dat jouw partner zwicht voor deze bijzondere manier van ‘ten huwelijk vragen’.


Een helikoptervlucht is een unieke ervaring en verrassing op zich
Het maken van een helikoptervlucht is al heel bijzonder op zich, ook als je geen huwelijksaanzoek doet. Het is ontzettend gaaf om Nederland van boven te zien. Je hebt een uitzicht dat je niet vaak mee zal maken. Het is dus erg romantisch om samen met je partner rond te vliegen boven Nederland.

Er is ruim plaats voor twee personen en er is veel comfort
In een helikoptervlucht word je rondgevlogen in een luxe helikopter: een EC120 turbine-helikopter. In deze helikopter is er veel comfort. De plekken zijn ruim en er is plek voor vier passagiers. Een helikopter is dus ruim zat om als partners van het uitzicht te genieten. Jullie krijgen beide een headset op waardoor je met elkaar kan communiceren.  Op die manier kan jij tijdens het huwelijksaanzoek praten tegen jouw partner.

Tip: Kijk eens bij 123Helikoptervluchten voor het boeken van jouw vlucht.

Plaats een tekst voor het huwelijksaanzoek op de grond die zichtbaar is op de speciale route bij jou in de buurt
Bij jouw huwelijksaanzoek vanuit een helikopter is het gaaf om een grote poster met een persoonlijke tekst op een lege grond neer te leggen, bijvoorbeeld in een weiland. Doorgaans vliegen helikopters vrij laag, namelijk gemiddeld tussen de 150 en 300 meter hoog. Daarom is jouw tekst goed leesbaar vanuit de helikopter. Bovendien kan een helikopter in een lage snelheid vliegen, waardoor jouw partner de tijd kan nemen om de tekst goed te lezen. 

Wat gaaf is aan een helikoptervlucht, is dat er meer dan vijfendertig opstapplaatsen zijn. Op die manier is er een kans dat jij een huwelijksaanzoek kan doen boven grond die voor jou en jouw partner vertrouwd is. Doe het huwelijksaanzoek bijvoorbeeld boven jullie woning of de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet. 

Je kan bovendien de piloot vragen om een specifieke route te vliegen. Als het volgens de piloot mogelijk is om een specifieke route te vliegen, dan kan jij jouw partner een complete belevenis bezorgen door een route uit te kiezen die bekend is voor jouw partner. Hoe gaaf is het om deze route vanuit een ander perspectief te zien, namelijk van boven?

Laat het aanzoek vastleggen door een derde passagier

Het is in een helikopter mogelijk om foto’s te maken met je camera. Je kan dit zelf doen, maar je kan ook een derde passagier vragen om jouw aanzoek vast te leggen! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.