Verschillende soorten gebak voor een verjaardag of bruiloft

Een trouwdag is niet af zonder een zo’n heerlijke bruidstaart van uw vakman, Verwen uzelf en uw gasten met prachtige traditionele- of Amerikaanse bruidstaart. De speciale taart kan geheel naar uw wens worden gemaakt. De marsepeinen roosjes in uw favoriete kleur, een bruidspaar naar keuze en het is zelfs mogelijk om een bruidstaart met heerlijk banketbakkersijs als vulling te krijgen. Kom voor een goed advies naar onze winkel waar onze winkeldames u graag van dienst zullen zijn om van uw trouwdag een heerlijk feest te maken.

Geboorte gebak

Een taart voorzien van passende decoratie om de nieuwe baby te verwelkomen. Niet alleen als slagroom taart maar ook in andere smaken zoals chipolata verkrijgbaar. Natuurlijk hebben we in de winkel nog veel meer producten, zoals geboorte oublies, geboorte glacées, baker kindjes, geboorte petit fours e.d.

Sloffen

Als basis hebben onze gebak sloffen een speciaal zachte wener bodem. Daarop zit gele room gemengd met amandelspijs dat vers in de oven is meegebakken. Daarna worden ze in verschillende smaaksensaties afgemaakt. Elke week wordt er bij onze aanbiedingen een andere slof aanbevolen Onze specialiteit hierin is de Ski Slof met frisse kersenvulling, hazelnootschuim en slagroom. Maar natuurlijk hebben we ook andere soorten zoals de Vers fruit slof, Aardbeienslof, Kersenslof, Appelslof en de Tropical slof. Zoek hieronder naar uw persoonlijke voorkeur en ontdek hoe lekker ze zijn.

Soorten taarten en delicatessen

Wij hebben een heel groot assortiment gebak dat bestaat uit meer dan 50 soorten. Om het voor u wat overzichtelijker te maken hebben we onderscheid gemaakt tussen creme gebak, slagroom gebak, vruchten gebak en  tompoucen.

  • Creme gebak: In tegenstelling tot vele andere bakkers is ons creme gebak heel populair. Dit komt waarschijnlijk door de heerlijke botercrème soms verrijkt met echte chocolade, eigen gebrande mocca of likeur.
  • Slagroom gebak: Elke dag worden deze gebakjes gemaakt met lekkere verse gezoete slagroom. En vanzelfsprekend afgewerkt met vers fruit.
  • Vruchten gebak: Al deze vruchten gebakjes worden elke dag met vers fruit van het seizoen gemaakt. Daarom zijn de aardbeien gebakjes natuurlijk niet het hele jaar door verkrijgbaar.
  • Gele room tompouce: het meest gegeten gebak van Nederland op de lekkerste manier gemaakt, dat is een tompouce. Twee krokante plakjes bladerdeeg gevuld met verse banketbakkers kookroom bedekt onder een laagje roze fondant.

Wil je online een taart bestellen? Vergelijk dan de verschillende bakkerijen op prijs, kwaliteit en bezorgvoorwaarden. Soms moet je ruim van tevoren je bestelling doorgeven om op tijd een levering aan huis te krijgen. Online taarten bestellen is lekker, snel en voordelig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.