Verschillende soorten gebak voor een verjaardag of bruiloft

Een trouwdag is niet af zonder een zo’n heerlijke bruidstaart van uw vakman, Verwen uzelf en uw gasten met prachtige traditionele- of Amerikaanse bruidstaart. De speciale taart kan geheel naar uw wens worden gemaakt. De marsepeinen roosjes in uw favoriete kleur, een bruidspaar naar keuze en het is zelfs mogelijk om een bruidstaart met heerlijk banketbakkersijs als vulling te krijgen. Kom voor een goed advies naar onze winkel waar onze winkeldames u graag van dienst zullen zijn om van uw trouwdag een heerlijk feest te maken.

Geboorte gebak

Een taart voorzien van passende decoratie om de nieuwe baby te verwelkomen. Niet alleen als slagroom taart maar ook in andere smaken zoals chipolata verkrijgbaar. Natuurlijk hebben we in de winkel nog veel meer producten, zoals geboorte oublies, geboorte glacées, baker kindjes, geboorte petit fours e.d.

Sloffen

Als basis hebben onze gebak sloffen een speciaal zachte wener bodem. Daarop zit gele room gemengd met amandelspijs dat vers in de oven is meegebakken. Daarna worden ze in verschillende smaaksensaties afgemaakt. Elke week wordt er bij onze aanbiedingen een andere slof aanbevolen Onze specialiteit hierin is de Ski Slof met frisse kersenvulling, hazelnootschuim en slagroom. Maar natuurlijk hebben we ook andere soorten zoals de Vers fruit slof, Aardbeienslof, Kersenslof, Appelslof en de Tropical slof. Zoek hieronder naar uw persoonlijke voorkeur en ontdek hoe lekker ze zijn.

Soorten taarten en delicatessen

Wij hebben een heel groot assortiment gebak dat bestaat uit meer dan 50 soorten. Om het voor u wat overzichtelijker te maken hebben we onderscheid gemaakt tussen creme gebak, slagroom gebak, vruchten gebak en  tompoucen.

 • Creme gebak: In tegenstelling tot vele andere bakkers is ons creme gebak heel populair. Dit komt waarschijnlijk door de heerlijke botercrème soms verrijkt met echte chocolade, eigen gebrande mocca of likeur.
 • Slagroom gebak: Elke dag worden deze gebakjes gemaakt met lekkere verse gezoete slagroom. En vanzelfsprekend afgewerkt met vers fruit.
 • Vruchten gebak: Al deze vruchten gebakjes worden elke dag met vers fruit van het seizoen gemaakt. Daarom zijn de aardbeien gebakjes natuurlijk niet het hele jaar door verkrijgbaar.
 • Gele room tompouce: het meest gegeten gebak van Nederland op de lekkerste manier gemaakt, dat is een tompouce. Twee krokante plakjes bladerdeeg gevuld met verse banketbakkers kookroom bedekt onder een laagje roze fondant.

Wil je online een taart bestellen? Vergelijk dan de verschillende bakkerijen op prijs, kwaliteit en bezorgvoorwaarden. Soms moet je ruim van tevoren je bestelling doorgeven om op tijd een levering aan huis te krijgen. Online taarten bestellen is lekker, snel en voordelig!

Bijzonder huwelijksaanzoek vanuit een helikopter

Als je een huwelijksaanzoek wil doen, dan is het natuurlijk gaaf als dit op een spectaculaire en uitzonderlijke manier kan. Jij wil jouw aanstaande verloofde namelijk op een speciale manier verrassen! Vanuit een helikopter kan jij een uniek huwelijksaanzoek doen.Garantie op een ‘Ja, ik wil!’ is er nooit, maar de kans is groot dat jouw partner zwicht voor deze bijzondere manier van ‘ten huwelijk vragen’.


Een helikoptervlucht is een unieke ervaring en verrassing op zich
Het maken van een helikoptervlucht is al heel bijzonder op zich, ook als je geen huwelijksaanzoek doet. Het is ontzettend gaaf om Nederland van boven te zien. Je hebt een uitzicht dat je niet vaak mee zal maken. Het is dus erg romantisch om samen met je partner rond te vliegen boven Nederland.

Er is ruim plaats voor twee personen en er is veel comfort
In een helikoptervlucht word je rondgevlogen in een luxe helikopter: een EC120 turbine-helikopter. In deze helikopter is er veel comfort. De plekken zijn ruim en er is plek voor vier passagiers. Een helikopter is dus ruim zat om als partners van het uitzicht te genieten. Jullie krijgen beide een headset op waardoor je met elkaar kan communiceren.  Op die manier kan jij tijdens het huwelijksaanzoek praten tegen jouw partner.

Tip: Kijk eens bij 123Helikoptervluchten voor het boeken van jouw vlucht.

Plaats een tekst voor het huwelijksaanzoek op de grond die zichtbaar is op de speciale route bij jou in de buurt
Bij jouw huwelijksaanzoek vanuit een helikopter is het gaaf om een grote poster met een persoonlijke tekst op een lege grond neer te leggen, bijvoorbeeld in een weiland. Doorgaans vliegen helikopters vrij laag, namelijk gemiddeld tussen de 150 en 300 meter hoog. Daarom is jouw tekst goed leesbaar vanuit de helikopter. Bovendien kan een helikopter in een lage snelheid vliegen, waardoor jouw partner de tijd kan nemen om de tekst goed te lezen. 

Wat gaaf is aan een helikoptervlucht, is dat er meer dan vijfendertig opstapplaatsen zijn. Op die manier is er een kans dat jij een huwelijksaanzoek kan doen boven grond die voor jou en jouw partner vertrouwd is. Doe het huwelijksaanzoek bijvoorbeeld boven jullie woning of de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet. 

Je kan bovendien de piloot vragen om een specifieke route te vliegen. Als het volgens de piloot mogelijk is om een specifieke route te vliegen, dan kan jij jouw partner een complete belevenis bezorgen door een route uit te kiezen die bekend is voor jouw partner. Hoe gaaf is het om deze route vanuit een ander perspectief te zien, namelijk van boven?

Laat het aanzoek vastleggen door een derde passagier

Het is in een helikopter mogelijk om foto’s te maken met je camera. Je kan dit zelf doen, maar je kan ook een derde passagier vragen om jouw aanzoek vast te leggen! 

Goedkope trouwringen

Veel stellen die zich willen verloven of trouwen, vragen zich af of er goedkope alternatieven zijn voor dure trouwringen die nog van hoge kwaliteit zijn. Vandaag willen we de materialen introduceren die kunnen worden gebruikt om goedkope trouwringen van hoge kwaliteit te maken die net zo mooi zijn als hun duurdere alternatieven.

Het is het materiaal dat telt

De juiste metalen voor goedkope trouwringen

 • Palladium in plaats van platina: trouwringen van palladium zijn een goedkoop alternatief voor platina ringen. Palladium is ook een van de platinametalen, maar is veel goedkoper omdat het minder zuiver is. Palladium is lichter dan platina, maar heeft dezelfde lichtzilveren kleur en duurzaamheid.
 • Zilver / edelstaal in plaats van witgoud: goedkope trouwringen kunnen gemaakt worden van zilver en edelstaal, die door hun zilverkleur lijken op een ring gemaakt van het duurdere witgoud. Roestvrij staal is bijzonder goedkoop en door zijn hardheid beter bestand tegen krassen dan zilver en goud, maar het is moeilijk te herwerken (bijvoorbeeld als de ringen later worden vergroot of verkleind). Zilver daarentegen heeft vergelijkbare eigenschappen als goud en is daarom vatbaarder voor krassen, maar is gemakkelijker te bewerken.
 • Voor mensen met allergieën – titanium ringen: een ander goedkoop metaal waaruit trouwringen worden gemaakt, is titanium. Titanium kenmerkt zich enerzijds door zijn donkerzilveren kleur, anderzijds door zijn bestendigheid en lichtheid. Een belangrijke eigenschap van titanium is dat het absoluut nikkelvrij is, daarom zijn titanium ringen bijzonder geschikt voor mensen met allergieën.
 • Voor vrienden van het ongewone – ringen van keramiek: keramische ringen bieden ook een goedkoop alternatief voor trouwringen. Met hun witte kleur zijn ze een absolute blikvanger en geschikt voor iedereen die op zoek is naar iets buitengewoons en toch elegant. Als je van tweekleurige of donkere ringen houdt, kun je ook zwart keramiek gebruiken. Keramische ringen overtuigen ook door hun krasbestendigheid.
 • Zirkonia-stenen in plaats van diamanten: Met een klein budget hoeft de bruid niet zonder de versiering met een glinsterende steen. Omdat zirkonia-stenen een goedkoop alternatief bieden voor diamanten. Zirkonia is door de mens gemaakt, maar kan qua uiterlijk niet van diamanten worden onderscheiden en is veel goedkoper.

Online, bijvoorbeeld op 123 Gold, kun je nog meer voorbeelden van trouwringen vinden.

Fotograaf Ede

Wanneer u een fotograaf in de regio Ede nodig heeft, bent u bij Oh Belle aan het juiste adres. Oh Belle is gespecialiseerd in verschillende soorten shoots. Zo sta ik graag met mijn camera voor u klaar op bruiloften, maar ook voor newborn shoots, zwangerschaps shoots, gezinsshoots, loveshoots en alledaagse fotosessies.

Bruiloft fotograaf Ede

Bent u op zoek naar een fotograaf in Ede om uw bruiloft vast te leggen? Zoek dan niet verder. Ik werk op een journalistieke manier. Dit klinkt misschien vreemd bij een bruiloft, maar dit betekent alleen dat ik op zoek ga naar verhalen, connecties en oprechte momenten. Mijn foto’s weerspiegelen dit. Niets wordt geregisseerd, zodat uw dag wordt vastgelegd zoals die echt is. Wanneer u de foto’s terugkijkt beleeft u de dag dan echt opnieuw!

Mijn werkwijze

Ik begin altijd met een kennismakingsgesprek. Zo leren wij elkaar beter kennen en kunt u zien of u een goed gevoel heeft bij mij. Samen lopen vervolgens door de dag heen en kijk ik naar uw wensen. Elke bruiloft is natuurlijk anders. Om die reden heb ik dan ook niet gekozen voor standaard pakketten. Op basis van uw wensen bepalen wij hoe lang ik aanwezig ben op de bruiloft en wat voor foto’s ik maak. Ter herinnering lever ik altijd een album. Het is daarnaast mogelijk om te kiezen voor een extra luxe variant. Bij deze variant kiest u voor een prachtig handgemaakt boek vol herinneringen aan jullie mooie dag, zodat u altijd nog een keer kunt terugkijken en de dag opnieuw kunt beleven.

Andere shoots

Ik heb van mijn hobby fotograferen mijn werk mogen maken. Tijdens mijn shoots vindt u dit enthousiasme terug. Naast shoots op bruiloften ben ik ook in te huren voor het vastleggen van uw zwangerschap. Na uw zwangerschap is het ook mogelijk om uw nieuwe kindje door mij vast te laten leggen. Al deze verschillende shoots worden door mij op een ontspannen manier gedaan, zodat ik echte emoties kan vastleggen. De combinatie van verschillende soorten fotoshoots vind ik geweldig. Veelzijdigheid is ook een specialisme. Wilt u meer informatie, kijk dan op mijn website.

Wat is een perfect overhemd voor een bruiloft?

Je gaat trouwen of bent uitgenodigd op een bruiloft van een goede vriend of je broer of zus. Een belangrijk element van de dag is je outfit. Onterecht besteden mannen vaak te weinig tijd aan het uitzoeken van het overhemd. Een goed passend overhemd van hoge kwaliteit kan jouw outfit een behoorlijke boost geven. Ook moet je op een bruiloft opletten dat de kleur van je overhemd niet uit de toon valt. Bij overhemden.com helpen wij dagelijks mensen met het vinden van het perfecte trouw overhemd. Wij delen graag onze ervaringen.

Ik ga zelf trouwen

De kleding van de bruidegom wordt over het algemeen afgestemd op de kleding van de bruid. Als bruidegom is het dan ook belangrijk om rekening te houden met de kleur van de bruidsjurk. Zij bepaalt als het ware de stijl waarin de bruidegom zich kleedt en dat terwijl je zelf niet precies weet hoe de jurk eruit ziet waarin jouw aanstaande gaat verschijnen!

Over het algemeen verschijnt de bruidegom ‘gewoon’ in pak (twee- of driedelig). De kleur van het overhemd wordt aangepast aan de kleur van het bruidsjurk. De bruidsjurk is over het algemeen niet wit. Een effen wit overhemd wordt dan ook afgeraden: door het contrast verbleekt de jurk van de bruid. Vooral op foto’s is dat niet mooi. Veelal is een juiste keuze een off-white of ecru trouw overhemd. De lichte crème kleur past beter bij de jurk van de bruid, en zorgt ervoor dat ze beter opvalt. Vaak krijgt de bruidegom een klein stukje stof mee waarvan de bruidsjurk is gemaakt, zodat hij dit kan gebruiken om de kleur van het overhemd te bepalen.

Ik ben de huwelijksgast

Belangrijk als gast is dat je de dresscode weet en je kleding hierop aanpast. Vaak wordt op de uitnodiging gesproken van black tie, tenue de ville, maar ook moderne termen als summer chique worden tegenwoordig veelal gebruikt. Houd je ook aan deze dresscode: de dag staat immers in het teken van het bruidspaar, niet jouw persoonlijke voorkeuren. Probeer in de outfitkeuze vooral niet teveel op te vallen, het echte stralen laat je deze dag over aan de bruid en bruidegom. Veilige overhemd kleuren zijn effen wit, lichtblauw en lichtroze: hiermee zit je eigenlijk nooit fout. Met je das of accessoires kan je je outfit wat feestelijker maken.

Vind het perfecte overhemd voor een bruiloft

De overhemdenspecialist overhemden.com helpt graag bij het uitzoeken van het perfecte trouwoverhemd. Wij hebben meer dan 30 trouw overhemden van verschillende merken in de collectie voor de bruidegom. En de gast kan zelfs kiezen uit meer dan 500 overhemden!

Aandachtspunten voor het organiseren van jouw huwelijksfeest

Staat binnenkort je bruiloft op de planning? Dan wil je deze natuurlijk spetterend gaan afsluiten en moet een feest zijn om nooit meer te vergeten. Om daarbij te helpen bespreken we in dit artikel een aantal belangrijke punten voor het organiseren van je huwelijksfeest.

Kiezen van de juiste locatie

Het kiezen van de locatie hangt ook direct samen met de datum die er gekozen is om te trouwen. In de winter en herfst is de enige optie om een huwelijksfeest te organiseren bij een locatie die binnen is. Op het moment dat de bruiloft in de zomer plaatsvindt is er ook nog een optie om het feest buiten te doen. Wellicht heb je zelf een grote tuin of ken je een locatie waar het huwelijksfeest buiten kan worden gegeven.

Goede foto’s laten maken

De bruiloft maar ook het feest is een dag die je niet wilt vergeten en wellicht in de toekomst nog graag op terug wilt kijken. Zo kun je ervoor kiezen een professionele fotograaf in te huren. Dan ben je verzekerd van kwalitatief goede foto’s van je bruiloft en je feest!

De juiste muziek op het feest

De muziek is op het feest is natuurlijk zeer bepalend voor de sfeer van die avond. Hiervoor zijn natuurlijk verschillende opties. Je kunt zelf een spotify playlist samenstellen of laten samenstellen. Hierbij heb je dus geen bijkomende kosten een DJ. Wil je echter dat de gehele avond goed verzorgd, wordt en dat er iemand de juist sfeer creërt voor die avond dan is het aan te raden om een bruiloft DJ in te huren. Zij hebben een passende drive-in-show speciaal voor een huwelijksfeest. Deze drive-in-shows hebben normaal gesproken een duur van 4 uur.

Besteed zoveel mogelijk uit aan je ceremoniemeester

Uiteindelijk gaat het erom dat je van deze dag gaat genieten. Zaken als het feest moet je dus niet helemaal zelf gaan regelen. Hier is je ceremoniemeester voor. Hierbij kun je natuurlijk wel aangeven wat je precies van de avond verwacht, maar kun je alle details aan je ceremoniemeester over laten.

Make-up voor bruidsmeisjes

Je trouwdag is een van de mooiste dagen uit je leven. Op deze speciale dag moet alles natuurlijk tot in de puntjes verzorgd zijn. Jijzelf wilt er fantastisch uitzien, maar vergeet ook vooral de bruidsmeisjes niet. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over hun make-up? Het is belangrijk om hier goed over na te denken, omdat ze de hele dag aan jouw zijde staan en ook op vele foto’s zullen terugkomen.

Allemaal dezelfde make-up

Tijdens de bruiloft sta jij als bruid natuurlijk in het middelpunt van de belangstelling, waarbij je niet wilt dat de bruidsmeisjes de show stelen. Zorg er daarom voor dat je goede afspraken maakt over de make-up van de bruidsmeisjes. Het mooiste is dat de make-up in overeenstemming is met elkaar en dat het niet overheerst met dat van jou.

Het make-up stappenplan

Om er zeker van te zijn dat de bruidsmeisjes zich op dezelfde wijze opmaken kunnen ze het volgende stappenplan opvolgen. In een aantal stappen brengen zij een prachtige basis make-up aan.

1. Huid hydrateren met dagcrème

Een goed gehydrateerde huid is de basis voor je make-up. Laat je crème goed intrekken, voordat je begint met het opmaken van je gezicht.

 1. Primer laat make-up langer zitten
  Een bruiloft is een lange dag, waardoor je wilt dat de make-up goed blijft zitten. Daarom is het slim om als eerste een primer aan te brengen. Dit is een dun laagje over je gezicht, waar de make-up zich aan vast kan hechten. Je huid wordt hiermee niet alleen beschermd, maar ook zorgt het ervoor dat je make-up langer blijft zitten.

3. Concealer voor oneffenheden

Met een concealer werk je eenvoudig oneffenheden in je gezicht weg. Heb je donkere kringen rondom je ogen? Gebruik dan een concealer die iets lichter is dan de kleur van je foundation. Smeer het goed uit, zodat het straks mooi overloopt in je foundation. Met een groene concealer kun je eenvoudig de roodheid van je gezicht verminderen.

 1. Foundation voor egale huid
  Met foundation creëer je een mooie egale huid, maar is niet overduidelijk zichtbaar op de huid. Een foundation is nooit donkerder dan je eigen huidskleur. Het liefst wil je een foundation gelijk aan je eigen huidskleur of iets lichter, maar uiteraard niet te licht.
 2. Blush of bronzer aanbrengen
  Na het aanbrengen van foundation heb je een egale huid, daarom kun je daarna nog het beste een blush aanbrengen. Hiermee geef je weer kleur aan je gezicht en creëer je een frisse blos op je wangen. Wil je een natuurlijk bruin tintje in je gezicht aanbrengen? Dan kun je hier en daar wat bronzer aanbrengen.
 3. Oogschaduw en mascara
  Breng een oogschaduw aan in een natuurlijke kleur die niet al te opvallend is. Ook is het belangrijk dat de kleur in overeenstemming is met je jurk en het thema van de bruiloft. Na het aanbrengen van de oogschaduw kun je de mascara aanbrengen. Twee lagen is meer dan voldoende.
 4. Lippenstift
  Tot slot kun je een lippenstift aanbrengen. Kies niet voor lipgloss, omdat dit sneller van je lippen afgaat maar komt dit vaak niet mooi over op de foto.

Make-up online kopen?

Wil je dat de make-up van je bruidsmeisjes perfect zit op jouw grote dag? Dan zou je ze als dank dat zij jouw bruidsmeisje willen zijn een basis make-up setje cadeau kunnen geven. Bij de Derma Care Shop vind je diverse make up merken met natuurlijke ingrediënten. Dit heeft als voordeel dat het voor ieder huidtype geschikt is en de kans op huidirritaties zeer klein is.

Wat moet je niet vergeten tijdens de voorbereiding van je bruiloft?

De bedoeling van een trouwerij is dat het een groot feestje wordt. Daarom is voor een trouwerij ook een grote voorbereiding nodig, het is tenslotte een van de meest mooiste dagen van je leven. Om deze dag onvergetelijk te maken leg ik je hier uit wat je zeker niet moet vergeten tijdens het voorbereiden van je bruiloft.

Datum en locatie

De datum en locatie van je trouwdag zijn een van de belangrijkste aspecten die je moet regelen voor je trouwerij. Bedenk hierbij goed in welke periode van het jaar je graag wilt trouwen, bijvoorbeeld in de zomer of juist in de winter. Ook is de locatie belangrijk, heeft dit bijvoorbeeld nog een bepaalde betekenis en zijn er genoeg mogelijkheden voor de ideeën die je hebt of die je wilt uitvoeren.

Uitnodigingen

Een uitnodiging voor een trouwerij is belangrijk om op tijd te versturen. Het is namelijk jammer als iemand niet kan omdat je de uitnodigingen te laat hebt verstuurd. Je moet goed bedenken wie je allemaal wilt uitnodigen en hoeveel personen je op je bruiloft wilt hebben. Uitnodigingen voor een trouwerij kun je zelf maken maar ook laten maken.

Uitstraling

Hoe je er uiteindelijk op de trouwerij uitziet is van groot belang. Er zijn veel jurken voor trouwerijen beschikbaar. Het mooiste is als je deze speciaal voor jou kan laten maken, maar dit moet dan wel in je budget passen. Ook is het mooi om nog naar de kapper te gaan om je zelf een mooie behandeling te geven. Om extra mooi op de trouwerij te zijn is het leuk om acrylnagels te nemen, deze vallen mooi op de foto’s en filmpjes op die je later kunt terug kijken.

Maak van jouw wedding show een onvergetelijke dag

Wil jij genieten van een onvergetelijke bruiloft? In dit artikel geven we je tips om de perfecte
bruiloft te organiseren voor jou en je partner. Vaak wil je niet alleen zelf een prachtige dag
hebben, maar wil je ook dat je gasten gedurende de dag voldoende vermaakt worden. Zeker
familieleden zijn vaak een lange tijd bij je in de buurt. Eerst bij de gemeente, dan in de kerk
of op een unieke trouwlocatie, vervolgens bij het diner en tot slot bij het eindfeest. Er zijn
zelfs mensen die hun bruiloft over meerdere dagen verspreiden! In dat geval slaapt de
familie ook nog in de buurt. Reden genoeg om je bruiloft goed te bereiden en voor voldoende vermaak te zorgen.

Een prachtige jurk en mooie ringen voor de bruiloft

Een bruiloft is vanzelfsprekend niet compleet zonder een prachtige ring voor hem en haar,
een stijlvolle jurk en een net pak. Om er zeker van te zijn dat je de ultieme ringen voor de
bruiloft vindt, kan het slim zijn om ruim voor deze dag al naar een geschikte ring te zoeken.
Bekijk de mogelijkheden bij verschillende juweliers, om zo tot de perfecte ring te komen. Je
hoeft hiervoor niet naar een fysieke juwelier. Veel juweliers bieden hun ringen ook online
aan.

Boek een wedding show voor op je bruiloft

Je wilt je bezoekers niet de hele dag zelf moeten vermaken. Het kan om die reden het
overwegen waard zijn om het boeken van een wedding show te overwegen. Met een
wedding show beleven je bezoekers een hele leuke avond! Je kunt de wedding show vaak
naar eigen inzicht samenstellen. Neem vrijblijvend contact op met een aanbieder van
wedding shows, om de mogelijkheden te bespreken. Samen zorg je voor de ideale show, die
past bij het type bruiloft wat je organiseert.

Creëer een veelzijdige en moderne outfit met een ShirtsofCotton T-shirt

Een simpel T-shirt mag niet ontbreken in je kledingkast. Je kunt dit namelijk goed dragen als eerste laag. Trek het gemakkelijk over je hoofd en combineer het met een trui of colbert. Een ShirtsofCotton T-shirt zit nonchalant en heeft een hoog draagcomfort. Gemaakt van 100% Premium Cotton. Op onze website shirtsofcotton.com vind je meer variaties en kleuren in deze T-shirts.

Vanuit je luie stoel snel en gemakkelijk bestellen

Niet iedere man heeft zin, om winkel na winkel af te struinen naar een leuk T-shirt. Sterker nog, wij denken dat er maar weinig mannen zijn die winkelen echt leuk vinden. Daar hebben wij wat op bedacht. Ga lekker zitten mannen, in je luie stoel en laat je verassen door ons keuze in het ShirtsofCotton T-shirt. Scroll gemakkelijk en snel naar de juiste kleur en maat. Aan de linkerzijde geef je eenvoudig je voorkeur op en wij van shirtsofcotton.com doen de rest. Door onze snelle service, heb je de T-shirts zo in huis. Je hoeft er de deur dus niet voor uit. Easy….toch?

Onderscheid je van de grijze massa en ga eens voor de kleur groen

Onlangs hebben wij bij het ShirtsofCotton T-shirt, een nieuwe kleur toegevoegd. Genaamd dondergroen. Op dit moment, is deze groentint volop te zien in het modebeeld. Het is de modekleur van nu. Hiermee kun je eenvoudige combinaties maken, en zorgt deze kleur voor een mooi contrast tussen je huid en de kleur van de kleding. Veel kledingstukken zijn nou juist heel goed te dragen in het groen. Het ShirtsofCotton T-shirt geeft een persoonlijk tintje aan het totaalplaatje. Draag het stoer op een jeans, of netjes onder een sweater of polo. Je kunt er eigenlijk alle kanten mee uit. En kun je echt geen genoeg krijgen van deze kleur, denk dan eens verder in accessoires. Moderne schoenen of een stropdas in deze tint, maken het geheel helemaal af.