Prachtige slim fit overhemden voor heren

De slim fit overhemden van overhemden.com, zijn verkrijgbaar in korte of lange mouw en verschillende kleuren. Combineer een effen tint met een vest, of draag het als bovenste laag. Perfect voor op het werk. Heeft u een vrije dag, probeer dan eens onze overhemden in een gewaagde print eens. En zit vast iets voor u bij! Wil u graag nog meer tips of advies bij het vinden van het juiste overhemd? Via onze live chat kunt u gemakkelijk met ons in contact komen.

Het verschil tussen slim en regular fit

Niet elk overhemd is hetzelfde. Het grootste verschil is de pasvorm. De meeste voorkomende modellen zijn slim fit en regular fit. In het kort gezegd, heeft slim fit een aangesloten pasvorm en regular fit zit wat ruimer. We leggen u graag uit, waaraan u nog meer het verschil in pasvorm herkent. Zo kunt u voor uzelf uitmaken, welk model voor u het meest geschikt is. Misschien wel alle twee…

Waar kiest u voor?

Met het dragen van een slim fit overhemd, laat u graag de contouren van uw lichaam goed zien. Het valt smaller, en er is vaak meer stretch in het materiaal verwerkt. Door de slanke pasvorm zit het overhemd getailleerd, en past goed onder een aangesloten sweater of vest.

Met een overhemd in een regular fit model, draagt u graag een wat ruimere pasvorm. Niet te strak, maar ook zeker niet te los. Er zit geen stretch in het materiaal verwerkt, wat meer comfort kan geven. Het overhemd kan goed als bovenkleding worden gedragen.

Ook de lengte is van belang bij een mooi overhemd

Niet alleen het type overhemd is belangrijk, ook moet het lang genoeg zijn. Er zijn steeds meer grote mannen in Nederland te vinden, die er ook graag goed bijlopen. Vandaar dat wij onze overhemden extra mouwlengte hebben gegeven. Mouwlengte 7 genoemd. Ook het achterpand loopt wat verder door, zodat de stof niet meer zo snel omhoog kruipt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.